Нова начало за Джино! Ето къде се премести заради новата си любов:

djino-1

Джино Бианкалана заживя с новата си любов – моделката Изабела. За да се съберат заедно под един покрив обаче, риалити любимецът се премести при нея в Лас Вегас.

Изабела беше неотлъчно до Джино по време на възстановяването му от тежката катастрофа, която едва не отне живота му през лятото. Полската красавица прекара седмици наред до леглото му в болницата, което поставило и началото на тяхната връзка.

Влюбените гълъбчета заливат по цял ден социалните мрежи със свои снимки.

Връзката им обаче се развива доста бързо и двамата вече живеят заедно. Джино Бианкалана отскоро се е пренесъл в Лас Вегас, където живее и работи Изабела.

Полската моделка всъщност е много заможна. При развода с бившия си съпруг, който е милионер, успяла да му вземе половината състояние.

Това е добре дошло за нашия Джино, който се оказа гол като пушка. Стана ясно, че баща му няма никаква фирма в Чикаго, а са само обикновени тираджии. Освен това, победителят във Вип Брадър дължал пари на доста хора в Чикаго, включително и 20 000 долара на бившата си съпруга италианката Дейна Бианкалана, чиято фамилия носи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *