Д-р Стилянова от „Откраднат живот“ заби един от най- желаните мъже! Вижте кой е новото й гадже:

ralitsa-paskaleva-1

Актрисата Ралица Паскалева, по- известна като д-р Стилянова от „Откраднат живот“, би шута на колегата си Башар Рахал. Наскоро тя разкри новия мъж в живота си, който се оказа волейболния национал Теодор Салпаров.

Красивата актриса и известния спортист вече разкриха връзката си публично, като дадоха първо съвместно интервю преди броени дни. Двамата признаха, че са лудо влюбени.

Запознали се в обща компания и известно време си пишели само в социалните мрежи. При едно от завръщанията си с националния отбор, Салпаров поканил актрисата на посрещането им на летището. Тя обаче се притеснила да я разпознаят и се постарала да се скрие от медиите и от съотборниците му. Затова, вместо да го чака на терминал 2, отишла чак на терминал 1.

Екранната д-р Стилянова вече се запознала със сина на Салпаров, както и с бившата му жена. Тя се разбирала много добре и с детето, и с майката. Така че, в това отношения нямало никакви проблеми.

ralitsa-paskaleva

Актрисата и спортистът обаче засега живеят в различни градове, заради ангажиментите си. Тя е в София заради снимките на „Откраднат живот“ и ролите в театъра. Тео Салпаров пък живее в Бургас. Но си ходят на гости винаги, когато им се отвори възможност.

Допреди месеци, Ралица Паскалева беше все още любовница на колегата си Башар Рахал, който официално е женен, но семейството му живее в САЩ. Дори се говореше, че арт двойката заживяла под един покрив, въпреки спорния си статут. Но на красивата актриса явно й е писнало все да се изнася, когато идват жената и децата на Рахал.

Ето обаче, че заби един от най- горещите плейбои след като разкара Башар. Тео Салпаров е бил спряган с не една и две известни жени, като през лятото дори се говореше, че Преслава му е гадже. Доктор Стилянова успя да разчисти терена около вървежния спортист и засега е единствената жена в живота му.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *