Бившата съпруга на Джино разкри: Завлече ме с 20 000 долара, за да ухажва Джена!

djino-deina

Шокиращи разкрития за Джино Бианкалана направи бившата му съпруга Дейна Бианкалана: „Джино няма пари! И той, и баща му са обикновени шофьори. Завлече ме с 20 000 долара, които изхарчи за подаръци за певицата Джена“.

Дейна е наследница на много богата италианска фамилия в Чикаго. Бившата съпруга на риалити любимеца оглавява филиал на „Фолксваген“ в града. Дейна и Джино се запознават, когато тя е на 19 г. Влюбва се лудо в него и не след дълго се женят, въпреки че баща й е твърдо против. Дейна разбира, че той е бил прав, но много късно.

„Поиска ми 20 000 долара, които уж щял да ми върне. Но така и не го направи“, казва италианката. И фамилията ми взе, Бианкалана. Нея също не иска да ми върне, признава Дейна. „Къде се е чуло и видяло мъж да вземе фамилията на жена си?“, недоумява италианката.

djino-prasten

Докато били женени, Джино не веднъж се дънил. Купил си много скъпа кола на лизинг на името на баща й. Но по едно време спрял да я плаща. Наложило се баща й да отиде да му вземе автомобила.

След победата си миналата есен във „Вип Брадър“ Джино така и не успя да си върне любовта на фолк дивата Джена. Започнал отново да звъни на бившата си жена, да й казва колко я обича. Дейна обаче е категорична, че нито си иска парите обратно, нито иска да го вижда повече. Парадоксалното обаче е, че новото й гадже отново е българин.

Към момента Джино е в тежко физическо състояние и се възстановява след тежката катастрофа, при която едва оцеля преди месеци. Но дори драмата му не е в състояние за разтопи Дейна. Брат му Боби също не си говори с него.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *