Неочаквано! Дъщерята на Глория изгря в „Гласът на България“! Ето как се представи– ВИДЕО:

Шокираща, но много приятна изненада шашна журито в „Гласът на България“. Без да бъде разкривана самоличността й предварително, на сцената изгря дъщерята на фолк примата Глория – Симона Загорова.

Камелия се обърна почти светкавично, още щом чу първите строфи от изпълнението й. След малко обаче и Иван Лечев се обърна. Изпълнението на Симона разплака легендарния китарист. Лечев призна, че много се разчувствал от гласа й и от вълнение му заседнала буца в гърлото.

Легендата от ФСБ заяви, че Симона има уникален глас и е родена за певица.

Въпреки че Камелия е колежка с майка й Глория, младото момиче предпочете да отиде в отбора на Иван Лечев.

Освен красотата, Симона е наследила и таланта на майка си
Освен красотата, Симона е наследила и таланта на майка си

Фолк примата отдавна се опитва да помогне на дъщеря си да пробие в музикалния бранш. Двете записаха няколко дуета, Глория често я водеше по свои участия. Но за кастинга на „Гласът на България“ не се появи да я придружи.

Симона отиде заедно със свои приятели, за да се опита този път сама да пробие в риалити шоуто. И наистина успя! Щерката на Глория получи много суперлативи за таланта си.

В отбора на Иван Лечев конкуренцията е огромна и е трудно да се предвиди докъде може да стигне. Но явно Симона не се притеснява от трудностите. Ако искаше да й по- лесно и сигурно, щеше да избере за свой ментор Камелия. Но щерката на Глория държи да се докаже сама, без да използва протекции и помощ.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *