Фолкаджийки по голи цици събират погледи на плажа

Венета Райкова

  Лятото отключи всички хормони и емоции у родните звезди. Много от тях отдавна отпрашиха на морето, за да събират тен. Други пък съчетават полезното с приятното, като хем редят пачки, хем пъчат морна снага под жаркото слънце.

Най-облагодетелствана това лято е Венета Райкова. Водещата на „Горещо“ се бе зарекла отдавна, че ще прекара цялото лято на родното Черноморие и удържа на обещанието си. Заедно с мъжа си Тихомир и малкия им син Патрик отмарят в комплекс Дюни, където бяха и миналата година. Въпреки че е във

Камелия засне еротична плажна фотосесия при старта на Европейското първенство по футбол

ваканция, Венета често информира хилядите свои почитатели във Фейсбук за актуалното си състояние. От време на време поставя снимки по бански и коментари под тях, които предизвикват широки дискусии. На един от последните си фотоси Райкова бе написала: „На 38 години, без нито една пластична операция, без фитнес и диети – благодаря ти, Господи, за хубавото тяло… пардон, лято!!“, Мнозина наистина се дивят на перфектната фигура, която водещата показва, както и на огромните й гърди, които след раждането не са загубили формата и обема си.

Във Фейсбук свои снимки пуска и Райна. Певицата започна да обикаля още от средата на май първите отворени открити басейни в София, като не пропускаше да покаже перфектните си форми. В момента обаче има много участия по морето, като през деня използва времето да ходи редовно на плаж. Райна е фенка и на язовирите и реките, като обожава да се катери из Пирин, където е отраснала.

Колежките й Малина и Нелина пък, въпреки че са минали 40, продължават да събират погледите край морето с идеално поддържаните си и стегнати тела, придобити с упорити фитнес тренировки. Двете си спретнаха любителски фотосесии на плажа. Техни фенове се пошегуваха, че явно имат намерение после да публикуват кадрите в някой сайт за

Анелия демонстрира стегнато тяло по столичните басейни

запознанства, тъй като са без гаджета. Блондинките демонстрират сексапил и не се дават на по-младите си колежки.

Дори наполовина на техните години, Славена не изглежда никак добре в сравнение с тях.

За да привлече вниманието, тя се разголи на плажа по монокини. Въпреки това почти никой не остана впечатлен от скромния размер на бюста й и от очевидно нагласените фотоси.

Най-много положителни коментари събира Камелия.

Изпълнителката още в началото на сезона си спретна няколко снимчици, които изпълниха мъжката част от аудиторията й с порочни желания. Кадрите са правени от гаджето й Цветин. На тях певицата отново е гола, защото е известна нудистка. Покрита само с пясък и тъмни очила, тя не спира да изкушава.

Нелина събра погледите на морето

По монокини се пусна и Анелия, която обаче не смее да се обръща, тъй като не е привърженик на прекалената голота. Докато отмаряше заедно с дъщеря си Ивон на един от столичните басейни, 30-годишната фолк звезда бе уловена от папараци. На мнозина направи впечатление, че изпълнителката явно е работила усърдно през зимата и пролетта, за да достигне до перфектните мерки и да успее да се справи с проблемните си зони около бедрата и дупето.

Преслава пък не се свенеше да показва с какво я е надарила природата. В компанията на своя приятелка тя дори подписваше автографи и се снимаше с фенове на плажа.

Повече усамотение търсеха Николета и Валери Божинови които на няколко пъти си правиха екзотични екскурзии през този сезон. За да бъдат винаги в час със случващото се. Феновете на моделката бяха често информирани чрез Фейсбук къде по света в момента се намира тяхната любимка.

Бойко Кръстанов

В чужбина отмаряше и бившата Мис България Славена Вътова. Зеленикавият й бански оставя малко на въображението. Красавицата бе в Доминиканската република за конкурса „Мис Туризъм“. Там тя успя не само да се състезава, но и да натрупа много слънчев загар.

Мъжете също обичат плажа. Това показват певецът Крум и актьорът Бойко Кръстанов. Последният обикаля цялото Черноморие по ергенски заедно с колегата си Явор Бахаров. Свидетели на техните запои разказват, че звездите от „Стъклен дом“ рядко изтрезнявали, като обожавали да влизат в морето през нощта, дори пияни понякога, което е крайно опасно. Бойко бе щракнат без бански да се къпе във водата.

 

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *