Моделката Кристин отново в болница! Ето какво се случва с нея след катастрофата с Дивна:

Снимка на Кристин от болницата

Кристин Илиева отново е в болница! Моделката, която пострада жестоко при катастрофа, причинена от певицата Дивна, е приета по спешност в истанбулска клиника.

Кристин тъкмо се беше прибрала в България след едномесечно лечение във въпросната болница, когато отново й се наложило да постъпи там. Оказало се, че красавицата е получила инфекция на костите. Наложило се отново да бъде оперирана, за да бъде овладяно тежкото й състояние.

Преди дни близките на Кристин Илиева обявиха кампания за набиране на средства за лечението. В момента моделката се нуждае от 65 000 евро, за да продължи възстановяването си.

Най- голямата мечта на Кристин е отново да проходи. Краката на моделката са най- засегнати от зверската катастрофа. В момента тя се придвижва с инвалидна количка. Възстановяването на краката й ще продължи цели две години, прогнозират лекарите.

Междувременно, певицата Дивна, която причини катастрофата заради превишена скорост, изглежда ще се размине доста леко – само с отнета книжка за 1 година и глоба от 2000 лева. Но пострадалата Кристин Илиева би могла да я съди за телесна повреда. Засега обаче няма намерение да го прави. Говори се, че певицата Дивна е обещала да помогне за лечението на Кристин със солидно финансово обезщетение.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *