Млади мацки налазиха бившия на Антония Петрова

antonia-petrova-8

На безкраен купон го удари Александър Бередин, откакто е разделен със съпругата си Антония Петрова. Руският милионер не излиза от клубовете и дискотеките, а наскоро беше спипан в прегръдките на млади мацки.

Бередин не иска да дава развод на Антония и дори я прикани да се върне при него. Но мис- ката е решена да го ошушка при развода и да продължи да се наслаждава на младия си любовник.

beredin

Руснакът обаче изобщо не е потънал в любовна депресия, а се радва на живота. След като Антония Петрова го остави, доста златотърсачки се опитват да заемат освободеното от перничанката място в леглото на милионера. Той обаче явно няма никакво намерение в скоро време да се обвърже с друга.

Руският олигарх пресече тънките сметки на бившата си, която се надяваше без много шум да му прибере 5 млн. долара при развода. Бередин се закани, че няма да види нищо от парите му.

Антония засега го раздава непукист и се опитва да докаже, че новото й гадже може също да я глези като принцеса. Наскоро скандалната мис- ка се похвали с още кубици в гърдите си и екскурзия до Барселона.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *