Панаири! Антония Петрова се хвана с бедняк! Бередин си я иска обратно!

antonia-petrova-6

Антония Петрова смая всички като замени руския милионер Александър Бередин с бедно момче. Мис- ката настоява да получи развод от олигарха, а той все още гледа доста снизходително на странния й избор на мъж.

Петрова е известна като една от най- суетните родни особи и никога не е крила, че обича лукса и скъпите вещи. Винаги е парадирала с парите на руския си съпруг и обичаше да се хвали за какви глезотии ги харчат. Затова и Бередин не приема на сериозно забежката й с доста по- младия от него любовник.

Руснакът се подигравал на Антония, че най- „екзотичното“ място, до което е стигнала, откакто е с новия си мъж, е Гърция. След като похарчили обаче парите на младежа в южната ни съседка, сега мис- ката може да се задоволи само с „магнетичните“ Лещен и Ковачевица.

Антония с новото си гадже
Антония с новото си гадже

Новите любими дестинации на Антония спукаха от смях руския милионер. Той й отвърна задочно като пусна снимки от воаяжите им до Малдивите, Лос Анджелис, круизите из Средиземно море. Бередин й напомни, че пътят от Малдивите до „магнетичния“ Лещен е много кратък.

Въпреки че публично му сложи рога и поиска развод, руснакът все още е влюбен в Антония. Бередин е готов да й прости забежката и изчаква младата му жена да се наиграе с бедняка.

Петрова пък продължава да настоява за развода и иска 5 млн. долара от парите на руския си съпруг. Той обаче вече й прибра луксозния джип и настоява Антония да му върне бижутата, които й е подарил. Стойността им е близо 3 млн. долара. Бередин се закани, че ако Антония много настоява за развод ще й го даде, но няма да й даде и стотинка от парите си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *