Грях! Зуека е станал мъж на Нина, а до днес продължава да е венчан за първата си жена

Зуека и Нина Димитрова

  Раздялата на Васил Василев – Зуека и Нина се превърна в топ тема в арт средите, след като стана ясно, че двамата заличават 20-годишната си връзка, от която имат и дете. Светски клюкари нададоха ухо да разберат защо и как е настъпил разривът, дълго ли време благоверният е мамил половинката си с новата си любовница, какво ще стане със съвместните им спектакли.

Запознати с фамилните особености на любовта им откриват смущаващия факт, че по църковни документи Зуека и до днес се води женен за бившата си съпруга, с която се разделя, преди да се залюби с асистентката си от ВИТИЗ Нина Димитрова.

Юридически Зуека и Нина нямат проблеми да разтрогнат връзката си. Те ще спестят няколкостотин лева от съдебни разходи за бракоразводно дело, защото така и не стигат до подпис. „От работа нямаме време да се оженим“, повтаряха те в миналото. Сега обаче ще им се налага да разделят най-важната недвижима вещ – детето.

Зуека с Нина и дъщеря им Девина

Дъщеря им Девина, призната от биологичния си баща, в момента е в трудната тийнейджърска възраст. Освен това тази година е в седми клас и й предстои да учи здраво, за да успее да влезе в някоя елитна гимназия. Бъдещето й обаче е поставено на карта. Момичето е силно привързано и към двамата си родители и трудно може да се предположи как ще превъзмогне емоционалния шок.

Хлапето е гледано като писано яйце буквално от утробата на майка си. Актрисата карала тежка бременност, защото вече била прехвърлила 35 години, когато заченала. През цялото време Нина изпадала в кризи и смятала, че нещо с нея и бебето не е наред. Лекарят й се видял в чудо, но търпеливо й помогнал да се овладее с почти всекидневни консултации.

Малката Девина е родена с цезарово сечение, като датата предварително е консултирана от астролози. Момичето е кръстено на Дева Мария – и двамата родители са силно вярващи. В същото време името й е съчетание от названията на роднини на Зуека и Нина.

Изгрелият вече по това време в „Ку-ку“ актьор пък бил идеалният баща. Къпал като бебе дъщеричката си, повивал пелени, сменял памперси, топлил млека и будувал по цели нощи. Вечер примъквал дюшек до бебешката стая, за да бъде до детето и майка му. Само дето не го кърмил, но и без това, докато малката поотрасне, му се събирали не повече от три часа сън на денонощие.

В най-ранна детска възраст пък Девина страдала от разделите с мама и татко.

Малката ревнувала, че не е често с тях, а те били все на път. Когато изгледала „Асистентът“ с участието на баща си, вечерта плакала насън, задето го убиват във филма.

„В крайна сметка отсъствията ни са заради нея. Защото там, където учи, таксата не е малка и трябват парички, а за да има парички, трябва и работа“, оправдава се таткото, визирайки частното училище, в което малката ще е седмокласник тази есен.

Години наред Зуека професионално изтърпява в „Господари на ефира“ изкусителната гледка пред него да се мятат адреналинки, но връзката му с Нина устисква. Той обаче пада в плен на втората режисьорка на шоуто Анна Вичева, както първо разкри столичен ежедневник. Дамата в момента е на 37, точно с 10 по-млада от актьора.

Той самият пък е 3 години по-малък от Нина Димитрова, която зарязва заради новата си изгора. А ако се вярва на слуховете в арт средите, Анна не е никак нова в леглото на комика. Тя топлела постелите му от повече от 7-8 години и връзката им отдавна не била тайна за никого в „Господари на ефира“.

За Зуека това е втори развод. За разлика от сегашния, изживян като драматичен, първият е доста дипломатичен. В началото на 90-те той се жени за студентската си любов Румяна Узунова. „Ние бяхме в един клас. Ходехме заедно по лекции. В един момент аз отидох да живея при него и накрая се оженихме. Нямах навършени 21 години. Цялата тази история приключи много бързо, защото беше детска работа. Поне за мен, предполагам, че и за него е било така“, споделя Румяна Узунова, която прави телевизионна и пиар кариера. Пак тя твърди, че връзката с Нина не е причина за раздялата им. Актрисата обаче била преподавател и на двамата в класа им във ВИТИЗ, докато са още женени. После Димитрова измества Узунова и заживява с Василев.

В бързината обаче той пропуска една подробност. Зуека и Румяна сключват освен граждански и църковен брак. За първия притежават официални документи, че е разтрогнат. Църковният канон обаче също изисква да се попълнят формуляри за раздяла, без да се плаща. Бившето семейство пропуснало да го направи и тази брачна окова продължава да тегне над Зуека и до днес, а заедно с това го вкарва в грях с Нина.„Пред Бога той е още венчан за Румяна и ако не се разведат и църковно, ще имат трудности в любовта занапред“, твърдят запознати с духовните догми.

 

Театърът събира Зуека с по-възрастната актриса

Представлението „Шинел“ става причина да се открият като половинки на едно цяло Зуека и Нина. Тя от Монтана, той от Сливен, във ВИТИЗ се надушват, правят съвместния спектакъл през 90-те, без да са още гаджета.

Скоро тръгват и на турне с частния си театър „Кредо“ и на физическия принцип „малкото пространство сближава хората“ те се сближават и интимно.

Чешити и двамата, тандемът си намира доста странни ритуали, които повтаря за кадем преди всеки спектакъл. Още преди да излязат от къщи, те отправят молитви към някоя от иконите в дома си.

Общият им доскоро дом е като малък параклис – с икони на Богородица, Исус, св. Георги, св. Димитър, св. Иван Рилски. Непосредствено преди да излязат на сцената те отново си казват молитвата, но този път уединени всеки в различен ъгъл. Имат си и друг ритуал, доста по-плътски. Преди всяко представление Зуека прави масаж на Нина.

Доста суеверни, те стриктно повтарят всяка една подробност от отработената ритуална система. Например винаги пият кафе в театъра в точно определен час. Всичко това обаче е вече в миналото.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Грях! Зуека е станал мъж на Нина, а до днес продължава да е венчан за първата си жена"

  1. Leonie   23.08.2021 at 16:57

    Wow! At last I got a website from where I be able to actually
    take valuable information regarding my study and knowledge.

    Отговор
  2. jobs under public administration   23.08.2021 at 19:21

    Very good article! We will be linking to this great content on our site.
    Keep up the good writing.

    Отговор
  3. Cerys   24.08.2021 at 1:54

    Hi, i feel that i saw you visited my website
    so i got here to go back the want?.I’m trying to in finding issues to improve
    my site!I suppose its good enough to use a few of your concepts!!

    Отговор
  4. Cherry Jackpot Casino   24.08.2021 at 13:08

    It’s actually very complicated in this full of activity life to
    listen news on TV, thus I just use web for that purpose, and get the latest information.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *