Мария Игнатова: Рачков е мъжът на живота ми!

rachkov-mariya

Мария сподели, че се чувства толкова добре с Рачков, че иска цяла България да го знае. Двамата все още не могат да се насладят един на друг, и любовта, която изживяват е повече от истинска и бурна. И въпреки че повечето им познати смятаха, че страстта бързо ще изчезне, това така и не стана. Блондинката е лудо влюбена в Рачков и твърди че той е мъжът, за който винаги е мечтала.

„С него се чувствам страхотно. Винаги съм мечтала да намеря истинската любов  и неговия чар ме плени. Никога не съм била толкова щастлива, колкото съм сега.” – хвали се развълнуваната красавица. Наскоро влюбената двойка беше в Бургас, където изживяха едни от най – щастливите си мигове. Двамата всъщност се запознали, когато стартира предаването „Господари на ефира”. Допаднали си поради взаимното им чувство за хумор.

rachkov-ignatova

За Мария Игнатова пък може да се каже, че е сериозен и уравновесен човек, който винаги е държал на думата си. Точно заради това тя наистина заслужава да бъде щастлива и обградена с любов, а нас не ни остава нищо друго, освен да се радваме на това, че е успяла да осъществи желанието си. И двамата са изживели по един сериозен провал в любовта, поради което сега се повече от удовлетворени, че са намерили своята половинка.

Рачков и Мария Игнатова. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/VE56bNq35HI

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *