Петко Димитров ревнува сина си от Рачков

Мария Игнатова и Димитър Рачков

  Люти семейни вражди тровят и без друго запътилата се към разпад двойка Мария Игнатова – Димитър Рачков. Водещите от „Господари на ефира“ бял ден не виждат заради ревността на биологичния баща на сина на блондинката – Петко Димитров, научихме от приближени.

Собственикът на увеселителни заведения е издал запор наследникът му в спалнята на бившата му жена да не доближава до момченцето им Виктор, твърдят пред вестника запознати с войните между враждуващите лагери.

Властелинът на нощния живот на столицата прибрал Виктор в своя дом, понеже не можел да се примири с мисълта, че друг мъж ще се вживява в ролята на втори баща на детето.

Една от редките снимки на Мария и Виктор. По заповед на Петко детето не се снима за медиите

Самият Рачков от своя страна нямал проблеми с хлапака и с охота се отнасял към него както към своя син – Митко. Това разказват комшии на актьора от баровския комплекс „Маунтин Вю“ в Панчарево, където се опита да свие любовно гнездо с Игнатова. Пак те твърдят, че през последните няколко месеца Мария чат-пат се мяркала там, а повече от половин година синът й въобще не е стъпвал в комплекса.

Приближени до „господарите“ лансират версията, че причина Мария и Митко да не се радват на щастлива любов е именно Петко Димитров. Бизнесменът ревнувал сина си от Рачков и забранил на Игнатова да го води в къщата му. Блондинката имала право да преспива в ложето на Жоро Бекъма само когато Виктор е при баща си. Петко дори заплашил екссъпругата си, че ще я изкара неморална майка и ще й отнеме родителските права, ако научи, че Рачков се вижда с отрочето му.

Собственикът на „Найт Флайт“ бди като майка орлица над момчето си, понеже преди да се роди, дълги години не успявал да се сдобие с наследник, припомнят запознати с миналото на бизнесмена.

Петко Димитров

 Разкриват и друг любопитен детайл от съвместния му живот с Мария Игнатова. Луда от ревност, че заможният й съпруг може да залети по златотърсачки и чалгаджийки, буквално дни, след като я изписали от родилното водещата захвърлила невръстния си син и всяка нощ давала дежурства в тогавашната месторабота на мъжа си – „Син Сити“.

Това станало повод за първия чутовен скандал в семейството. Петко обаче не успял да излезе на глава с вироглавата Мария и наел детегледачка, която да замени майката в грижите за сина й.

„Още тогава Мария му падна жестоко в очите. Затова и бракът им не просъществува още дълго“, коментират столични хайлайф клюкари.

Междувременно в интервю Ели Гигова потвърди горещия слух, че се е разделила с Петко. Ежедневник пък писа, че той има връзка с рехабилитаторката си.

 

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *