Ирина Флорин с кецове за 1500 лева

Ирина Флорин
Ирина Флорин

  Лилавото цвете на българската музика Ирина Флорин се допитала до небезизвестна гадателка дали да влезе във „ВИП Брадър“. Продуцентите на риалити формата от години се опитват да вкарат певицата в Къщата, но досега всеки път тя пренебрегваше офертите им, независимо от предлаганите суми.

Както повечето хай персони, Ирина предпочитала да стои далеч от шоуто заради скандалите и интригите, в които по традиция се забъркват участниците – къде лично, къде под диригентската палка на сценаристите.

Гадателката обаче успокоила Ирина, че участието й в предаването няма да навреди нито на имиджа й, нито на кариерата и. Съветничката на Флорин дори прогнозирала, че зад стените на Къщата ще срещне следващата си любов. В момента изпълнителката на „Защо ти, защо сега“ не е сериозно обвързана, а за последно имаше кратка авантюра с Мариян Вълев – Куката. От думите на ясновидката Ирина Флорин станало ясно още, че Ирина не просто ще намери мъж, в когото да се влюби, а той ще бъде голямата й любов.

Любопитно е кой ли ще бъде той. Певицата не крие, че е впечатлена от Тервел Пулев, но е малко вероятно да се получи заварка помежду им. Боксьорът е обвързан, макар и без брак, с волейболистката Диана Ненова, с която имат и син.

От всички съквартиранти Ирина се очертава с един от най-скъпите гардероби. Специално за шоуто лъчезарната звезда си спретнала шопинг, който й струвал най-малко 5 бона. Приятелки на певицата разкриват, че похарчила 1500 лева само за един чифт кецове на „Lesilla“. Ирина вкарала в Къщата и няколко сака с топли дрехи от зимната колекция на „Manila Grace“. Само едно пуловерче на марката струва най-малко 300 лв.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *