Лоша майка ли е Николета? Ето как плеймейтката опита да се защити:

nikoleta-9

Николета Лозанова най- после проговори за начина, по който си гледа детето.

В пост във фейсбук, плеймейтката обидено заявява, че една от темите, по които най- често бере негативи, е майчинството й. С цел да се защити, а и да направи реклама, Николета пише, че оставя дъщеря си редовно в столичен детски център. Всъщност, малката Никол е и рекламно лице на мястото, където родителите могат да си метнат детето, докато пазаруват или си пият кафето.

Майка и дъщеря рекламират известен дизайнер
Майка и дъщеря рекламират известен дизайнер

Да, на 4- годишна възраст вип наследничката заработва първия си хонорар. Николета Лозанова разкрива, че и преди това е имало много оферти към детето й, но искала да порасне малко.

Всъщност, без да иска, а и в стремежа си да прибере поредния хонорар, водещата на „Папараци“ разкри как всъщност си гледа детето – като го зарязва в детски център, при това „редовно“, както сама признава.

Но едва ли някой е изненадан. Плеймейтката е с имидж на доста комерсиална жена. Николета дори не би се показа заедно с дъщеря си, ако не е заради солиден хонорар и с цел реклама. Сега водещата на „Папараци“ се старае да наложи и дъщеря си като търсено лице за реклами, въпреки крехката й възраст. Явно Николета мечтае детето й да поеме по нейните стъпки.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *