Шок! Николета иска пари от Валери Божинов, за да вижда дъщеря си!

valeri-bojinov-nikoleta

Валери Божинов е бесен на Николета Лозанова и горко съжалява, че навремето хлътнал по нея.

Плеймейтката се отмъсти жестоко на футболиста, че я заряза позорно пред цяла България и сега използва детето им, за да го накаже.

Николета на позволява Валери Божинов да види дъщеря си вече няколко месеца. Той се чува с малкото Никол всеки ден по телефона. Накрая обаче плеймейтката винаги прекъсвала разговорите между баща и дъщеря, за да се кара с Валери, разкриват близки до футболиста.

В наглостта си Лозанова стигнала до там, че поискала 5000 лева от Божинов, за да му позволи малката Никол да прекара празниците заедно с него и брат си Валерко в Дубай, издават от обкръжението на Валери. Футболистът на „Партизан“ заведе сина си от Алисия в арабското емирство, заедно със сръбската си приятелка, за да посрещнат заедно Нова година.

Николета нанесе жесток удар на Валери чрез детето
Николета нанесе жесток удар на Валери чрез детето

За да е пълно отмъщението й, Николета взе малката Никол със себе си и бившия си- нов любовник Ники Михайлов на Малдивите.

Плеймейтката е бясна на Валери, че не успя да пристигне за рождения ден на дъщеря им през април. Божинов разказа, че й обяснил човешки седмица по- рано, че има тренировки и не може да отсъства. Николета обаче го обвинила, че се скатал, за да не плати рождения ден на дъщеря им.

Освен това, Валери принуди плеймейтката скоростно да подаде молба за развод, след като обяви, че вече е разведен с нея. Така стана ясно, че Николета се опитвала да саботира официалната им раздяла, защото се надявала да му измъкне повече пари. Но Божинов секна цирковете й.

Николета не успя да му измъкне нищо повече от вечната си съперница Алисия. Плеймейтката получава издръжка точно толкова, колкото и фолк певицата. Апартаментът, в който живее, се води на името на дъщеря й, както е и при Алисия. Валери подарява на всяка от тях и по една скъпа почивка заедно с детето.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *