Кошмар! Ето я Любовницата на Димитър Динев, която го Раздели с Емануела!

martina-petrova

Силен стрес изживяха зрителите на Милен Цветков при гостуването на любовницата на Димитър Динев. Именно страховито подутата от ботокс Мартина Петрова е жената, която раздели милионерския наследник от певицата Емануела и детето им.

Танцьорката и фолк певицата водиха месеци наред ожесточена война за сърцето на Димитър Динев. Стигна се дори до грозни заплахи и жалби в полицията. Емануела била бясна от факта, че танцьорката Мартина е прелъстила бащата на детето й, докато още имали връзка.

dimitar-dinev-martina

Любовницата на Динев се изплашила от заплахите на певицата и се оплакала в полицията. После двете уж се сдобрили. Но само докато Мартина се откаже от жалбата си. След това, атаките продължиха и от двете страни.

Танцьорката стана корица на декемврийския брой на „Плейбой“. По този повод Мартина беше поканена в студиото на „Часът на Милен Цветков“. Водещият обаче не скри изумлението си от факта, че пред него стои коренно различна жена от тази на корицата на еротичното издание.

Цветков я попита какво й се е случило на лицето и призна, че на живо няма нищо общо със снимките. Мартина смутолеви, че нищо не си е правила, а изглежда различно заради грима.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *