Скандал! Емануела Тормози и Заплашва гадже на Митко Динев! Момичето пуска Жалба в Полицията Срещу Певицата! ВИЖ ТУК:

emanuela-martina
Емануела и Мартина Петрова

Емануела заплашва  гаджето на Димитър Динев- Мартина Петрова, с която има връзка след раздялата с певицата. Момичето подава жалба в полицията срещу тормоза от страна на фолк певицата, пише в. Шоу.

Сагата започва през февруари т.г. Певицата по цял ден и цяла нощ сипе обиди и заплахи срещу Мартина, която се изхранва като танцьорка. В едно от поредните си излизания, Емануела заплашва, че ще я остави без коса, както се пеело в дуетната й песен с Кали.

В друго заплахата е още по- брутална:“На 29- и се прибирам и ти обещавам, че ще те намеря и ще те смажа“.

В друг случай певицата отново заплашва момичето: „Е, значи ще трябва да те намеря, за да разбера истината. Това не е добре за тях, повярвай ми“.

Накрая изплашената Мартина отива в полицията, за да подаде жалба. Прилага и съобщенията със заплахите, получени от певицата.

Митко Динев с Мартина
Митко Динев с Мартина

Когато научава, че е загазила, фолк дивата се свързва от непознат номер с танцьорката, за да й се извини. Отива лично в заведението, където момичето работи, и явно сключват примирие. Емануела дори й предлага да се снима в следващия й клип. Дори си правят общо селфи. Впоследствие, Мартина Петрова се отказва от жалбата си и я оттегля. За което после много съжалява.

Емануела изобщо не мирясва. Продължава отмъщението си с компроматна атака срещу танцьорката. Поръчва серия от публикации, опетняващи името на момичето, като я представя за лека жена.

Най- плашещото за Мартина е, че в заплахите на Емануела са цитирани адреса й, заведенията, в които работи и които посещава. Това я навява на мисълта, че явно е била следена.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *