Кошмар! Ето я Любовницата на Димитър Динев, която го Раздели с Емануела!

martina-petrova

Силен стрес изживяха зрителите на Милен Цветков при гостуването на любовницата на Димитър Динев. Именно страховито подутата от ботокс Мартина Петрова е жената, която раздели милионерския наследник от певицата Емануела и детето им.

Танцьорката и фолк певицата водиха месеци наред ожесточена война за сърцето на Димитър Динев. Стигна се дори до грозни заплахи и жалби в полицията. Емануела била бясна от факта, че танцьорката Мартина е прелъстила бащата на детето й, докато още имали връзка.

dimitar-dinev-martina

Любовницата на Динев се изплашила от заплахите на певицата и се оплакала в полицията. После двете уж се сдобрили. Но само докато Мартина се откаже от жалбата си. След това, атаките продължиха и от двете страни.

Танцьорката стана корица на декемврийския брой на „Плейбой“. По този повод Мартина беше поканена в студиото на „Часът на Милен Цветков“. Водещият обаче не скри изумлението си от факта, че пред него стои коренно различна жена от тази на корицата на еротичното издание.

Цветков я попита какво й се е случило на лицето и призна, че на живо няма нищо общо със снимките. Мартина смутолеви, че нищо не си е правила, а изглежда различно заради грима.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Кошмар! Ето я Любовницата на Димитър Динев, която го Раздели с Емануела!"

  1. Sasha   08.11.2021 at 11:10

    Cool blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?
    A theme like yours with a few simple tweeks would really make my blog
    shine. Please let me know where you got your design. Thank you

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *