Житейски удар за Деси Банова! Ето какво я сполетя:

Деси Банова направи сензационни признания за личния си живот. Синоптичката разказа, че е преживяла тежък катаклизъм преди година, тъй като се е разделила с бизнесмена Ивайло Граховски.

Двамата имаха дългогодишна връзка, от която се роди дъщеря им Йоанна. Но синоптичката признава, че всъщност никога не са се разбирали. Били много различни като характери, но така и не намерили баланса в отношенията си.

Деси Банова разкрива, че се разделили тихо и кротко, без панаири. Двамата така и не сключиха брак, дори след раждането на детето им. Така че, нямало грозни сцени помежду им.

desi-banova-1

Ивайло Граховски развива крупен бизнес с чанти, а самата Деси Банова ги рекламираше дълго време. Той осигури финансиране на синоптичката, за да започне и тя собствено начинание. Красивата блондинка откри сватбена агенция в съдружие с приятелка. Но бизнесът им фалира след няколко месеца.

Дълги години Деси Банова се надяваше, че ще получи възможност от Нова тв да развива собствено предаване или поне рубрика в рамките на друго, подобно на по- младите й колежки Никол Станкулова и Гери Малкоданска. Но от ръководството така и не уважили мераците й, а и явно Банова няма контактите, на които разчитат другите сипоптички в телевизията. Така Банова си остана „иконата на времето“ и не получи шанс за по- голямо развитие.

От скоро красивата синоптичка има нов мъж в живота си, призна самата тя. Не крие, че е влюбена в него и се чувства щастлива. Но няма желание да разкрива подробности за гаджето си.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Житейски удар за Деси Банова! Ето какво я сполетя:"

  1. Quyen   29.10.2021 at 16:40

    This is very interesting, You’re a very skilled blogger.

    I have joined your rss feed and look forward to seeking more of your great post.
    Also, I have shared your site in my social networks!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *