Деси Банова обявява банкрут!

Сватбената агенция на Деси няма клиенти

  Синоптичката на Нова телевизия Деси Банова едва ли скоро ще може да се похвали със солидни собствени доходи. Кризата сериозно удари частния бизнес на водещата на прогнозата за времето, но за неин късмет тя може да разчита на парите на съпруга си – финансиста Ивайло Граховски. Без мъжа си младата дама отдавна щеше да е стигнала до просешка тояга, одумват я колежките й.

От няколко години Банова има мераци да докаже, че може да вади големи пари. Тя не напусна телевизията, но започна да развива собствени бизнес проекти с идеята, че те ще напълнят банковите й сметки. Същевременно прекрати кариерата си на модел, защото реши, че е прекалено повърхностна. „Не върви умно момиче като мен да се разхожда по бельо пред разгонени мъжища. Не, ще намеря нещо по-добро за себе си“, обяснявала Деси пред познатите си, когато късала с манекенството.

Деси с приятеля си Ивайло Граховски и 2-годишната им дъщеря Йоана

Една от големите й надежди бе да й поверят самостоятелно предаване по Нова телевизия. Синоптичката смяташе, че шефовете трябва да й дадат този шанс, защото е първата и най-лоялна служителка на частната медия. Да, ама не. Ръководството на канала и до днес си прави оглушки и не дава зелена светлина на Деси. Затова и нейният оптимизъм, че ще пробие със собствено шоу, вече се е поизпарил.

„Не се боря на всяка цена за мое предаване, въпреки че имам интерес в тази област. Откакто родих дете, започнах да мисля в тази посока. Влече ме идеята за предаване за пътешествия и туризъм, както нещо с чисто женска насоченост. Но това са мимолетни идеи, не са нещо сериозно и конкретно. Пък и те са доста несигурни и не зависят само от качествата на водещия, а и от други фактори, на които не мога да влияя“, споделя Банова. От думите й става ясно, че вече си е дала сметка колко минимални са шансовете й да се сдобие с ефир извън този, отреден за прогнозата за времето.

Уви, също толкова плачевна е ситуацията и с основния и частен бизнес сватбената агенция носеща името й. Деси създаде фирмата преди време, когато нейна приятелка я помоли за помощ в организацията на женитбата й. Банова всяка година успяваше да организира поне по 3 венчавки и да припечели добър хонорар за всяка една от тях. Тя взимаше процент от общата сума, похарчена за тържеството, като се е случвало да прибира и по 7-8 хиляди лева за услугите си. Задачата на синоптичката бе да избере ресторант, да изготви меню, да уреди всички бюрократични въпроси пред младоженците, да им помогне за гримирането, прическите, облеклото и т.н.

За съжаление последните месеци се оказаха плачевни за сватбения бизнес на блондинката. Мераклии да вдигат големи венчални партита липсват, повечето двойки просто подписват в ритуалния дом, а след това се събират на скромна гощавка в евтин ресторант. Така харчовете на младоженците се свеждат до минимум, а няма и приходи за агенцията на Деси и другите подобни фирми.

„Кризата направо съсипа всичко, което бях градила. Последната сватба, която организирах, беше за едва 23-ма човека. Представете си колко се печели от това“, жалвала се синоптичката на Нова пред приятелки. Та вече сериозно обмисляла дали да не закрие компанията си и да тегли черта на затъващия бизнес.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *