Избраницата на Фики Стораро като арабска принцеса на годежа! СНИМКИ:

fiki-godej-4

Красивата любима на Фики Стораро – Гюлджан, блесна като принцеса от приказките на Шехерезада на годежа им. Пищното тържество събра над 500 гости в шатри, опънати в Шуменското плато. За масрафа семейство Стораро платило над 7 бона.

Годеницата на Фики смени 7 тоалета по време на банкета, който продължи през целия ден. Всички рокли на Гюлджан бяха в тежък ориенталски стил – дълги, някои дори с кринолин, надиплени с воали, панделки, в ярки цветове, с много камъни, пристегнати с корсет.

Под жаркото слънце по обяд булката на Фики едва не припадна. Но той я отведе бързо настрани и я напръска с вода. След като се освести, двамата се върнаха и продължиха с кючеците до полунощ.

Ел. мрежата на Шумен обаче също не издържа на тежкото празненство. Към полунощ токът изненадващо спря. Но музиката и танците продължиха.

На сутринта след празника на Фики и Гюлджан, се разкри грозна гледка. Ужасна мръсотия завариха преминаващи през известната местност край Шумен. Паркингът, където бяха забити коловете за шатрите, беше разоран. Навсякъде се търкаляха боклуци и хранителни остатъци от банкета на семейство Стораро. Кой ще почиства, не е ясно.

Голямото тържество обаче ще е след няколко месеца. Сватбата на Фики и Гюлджан е насрочена за 11 октомври, но този път бляскавото събитие ще е в София, в бившия Японски хотел.

Младият фолк певец обяви изненадващо в началото на годината, че ще се жени. Запознал се с красивата Гюлджан на участие в Брюксел. Семейството му веднага я одобрило. Момичето отговаряло на всички условия на Тони Стораро – да е девствена, мюсюлманка и богата. Затова не губиха време, а след два- три месеца я поискаха.

Именно тогава всички разбраха за Гюлджан и че Фики се е разделил окончателно с колежката си Преслава. Певецът изтри профилите на фолк дивата и заяви, че тя няма да е сред гостите на сватбата му.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *