Фики разплака фенките! Показа как предлага брак на Гюлджан! ВИДЕО:

fiki-giuldjan-4

Фики най- после направи официално предложение за брак на приятелката си Гюлджан. Певецът публикува клипче в социалните мрежи от паметното за двамата събитие.

Стораро – младши искал предложението му да е уникално и незабравимо. Затова качил любимата си на хеликоптер, уж да се насладят на романтична разходка във въздуха. На връщане от обиколката, на площадката за кацане имало транспарант, на който пишело: „Гюлджан, ще се омъжиш ли за мен?“

„Тя каза „Да“, оповести щастлив Фики в социалните мрежи, като пусна и кратко клипче от щастливия момент, в който получил отговора на избраницата си.

Сватбата със сигурност ще е скоро, тъй като двете семейства отдавна се готвят за нея. Още в началото на годината, Фики и Гюлджан си размениха обети по мюсюлманския обичай. Така че, със сигурност подготовката тече в пълна сила. Двамата все още не са обявили конкретна дата, но най- вероятно ще е през лятото или в началото на есента.

Имената на кумовете обаче са ясни – това ще са колежката му Галена и мъжът й Галин. А причината е, че именно фолк певицата запознала Фики с красивата Гюлджан по време на съвместно участие в Брюксел. Годеницата на фолк певеца от дете живее в Белгия, но след сватбата, със сигурност ще се прибере в България.

Семейството на Гюлджан е от Шумен, но от дълги години е зад граница. Говори се, че свекърът на Фики вече им е подарил голям апартамент в София, където младите да заживеят след сватбата.

Стораро- младши отричаше няколко месеца, че е сгоден за Гюлджан и ще се жени. Плейбоят не искаше да разочарова фенките си, но връщане назад вече няма. Двете семейства са си дали вече дума и Фики няма как да отрича истината.

Тя каза – ДА 🙏❤️

A post shared by Fiki (@fikistoraro) on

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *