Иван и Андрей: С БТВ уволнихме Никoлета Лoзанова! Ако продължава с цирковете – ще я съдим!

nikoleta-26

Жесток скандал се разрази между продуцентите Иван и Андрей и бившата им служителка Николета Лозанова. А причината е некоректна постъпка от страна на плеймейтката, след като научила, че е уволнена от „Папараци“.

Иван Христов разкри, че останал доста изненадан миналия петък, когато Николета на своя глава обявила, че напуска предаването. Имали уговорка това да се случи в понеделник, когато продуцентите щели да обявят всички промени, свързани с тв таблоида.

Той разкри, че с колегата му Андрей и БТВ преценили, че за предаването ще е по- добре, ако сменят Николета Лозанова. След като й съобщили новината, тя приела решението им. Не че е имала особен избор. Но в разрез с договора си с Иван и Андреа, плеймейтката обявила няколко дни по- рано, че уж напуска „Папараци“.

Опитът й да прикрие факта, че е уволнена, както и да си направи пиар за сметка на бившите си работодатели, сега ще й излязат през носа. Ако решат да се заядат с нея, Иван и Андрей могат спокойно да й заформят дело, тъй като е нарушила договора си с тях.

ivan-i-andrei

Но това далеч не е единственият й проблем. Ако реши да влезе във „Вип Брадър“, както усилено се говори, Николета ще дължи огромна неустойка на бившите си шефове Иван и Андрей. Освен, ако от Нова тв не решат да я платят вместо плеймейтката. Така или иначе, по всичко изглежда, че мургавата моделка скоро ще се влее в редиците на телевизията.

А това, както и дръзкото й отношение спрямо БТВ и Иван и Андрей, повдига доста любопитни и пикантни въпроси. Като например, дали не си ляга с още някой, освен с Ники Михайлов? Някой с много силно влияние в медиите? Защото футболистът няма връзките, които да й осигурят подобно самочувствие да влиза в конфликт с най- гледаната телевизия у нас.

Така или иначе, вече е ясно, че новата водеща на „Папараци“ е Венета Райкова. Затова, освен Николета Лозанова, от предаването е аут и Кристина Патрашкова, която правеше интервютата. Продуцентите й благодариха за добрата работа и разкриха, че няма лоши чувства помежду им.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *