Ето коя тв водеща изрита и Николета, и Патрашкова от „Папараци“!

nikoleta-25

Вече е ясно името на тв водещата, която ще заеме мястото на Николета Лозанова в „Папараци“. Това е гуруто на таблоидните интервюта – Венета Райкова, съобщиха официално продуцентите Иван и Андрей. Горещата блондинка поема обаче ролята не само на Николета, но и на Кристина Патрашкова.

Миналия петък плеймейтката хвърли бомба с признанието, че напуска тв таблоида. Истината обаче е, че била уволнена от предаването. Тъй като, ако беше напуснала, трябваше за плати много солидна неустойка за продуцентите и на БТВ.

В същия ден, в който Николета обяви, че напуска „Папараци“, Райкова съобщи, че сменя телевизията и вече няма да работи за BIT.

Патрашкова също се отказала от ролята си на интервюираща доброволно, според официалната версия. Но истината е, че вече няма нужда от нея, след като предаването се поема от Венета Райкова. Бившата водеща на „Горещо“ прави най- добрите светски интервюта, така че от Патрашкова няма нужда. А и тази роля не й подхождаше изобщо.

veneta-raikova-1

Николета Лозанова обаче заяви, че я очаква нещо още по- грандиозно. Говори се, че плеймейтката преминава в редиците на Нова тв. Вероятно тя ще получи собствено предаване, което да води – ако не по самата телевизия, то поне в официалния й канал Vbox 7.

Едно е сигурно, войната между Николета и Венета ще се разгори с нова сила. Преди три години плеймейтката злорадстваше, че успяла да свали от ефир „Горещо“, след като стана водеща на „Папараци“. Но повече от това да чете аутокю, моделката така и не успя да постигне. Потенциалът й се оказа точно колкото силиконовите й бомби и нищо повече.

Два пъти продуцентите я мъчиха да прави интервюта, но се оказа гола вода. Затова, се наложи спешно да се наеме втори водещ, който да прави разговорите с гост- звездите. А Николета научи, че не е никак лесно да си Венета Райкова – да задаваш въпроси, да водиш разговор, да импровизираш, да събуждаш емоциите у гостите си.

Изгонването от БТВ е сериозен удар по егото на плеймейтката и тя едва ли ще го забрави скоро. Но ще има възможност да си отмъщава при бившите работодатели на Венета Райкова – Нова тв. Но каквото и предаване да й измислят, ролята на Николета пак ще се свежда до сричане от аутокюто и бръчкане на чело в опит да придаде някаква мимика.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *