И Джена слиза от сцената!

djena-cici-1

Джена слиза от сцената в съвсем скоро време. Фолк дивата призна, че няма да участва в големи концерт в Арена Армеец на ноември.

Певицата съобщи на феновете си, че заради напредването на бременността си, няма да се изви на сцената по случай рождения ден на тв „Планета“.

Джена съвсем скоро прекратява и изявите си по нощните клубове. Фолк дивата има още няколко участия до края на месеца, след което се оттегля в майчинство.

Бебето на Джена и Малкия Канар се очаква през пролетта на 2017 г. Фолк дивата няма намерение да подскача по сцената, докато коремът съвсем започне да й личи, като колежката си Галена. Джена предпочита да пази здравето и бебето си, вместо да усвои максимално участия, а съответно и хонорари.

djena-cici-2

Певицата разкри, че бременността й протича леко. Засега Джена не казва пола на бебето, но заяви, че ако е момче, ще го кръсти Атанас – на баща му и дядо му.

Междувременно, авангардът на „Пайнер“ съвсем оредя. Три от топ имената на Митко Пайнера са в майчинство.

Емилия, която роди на 3 октомври, обяви, че ще се завърне с участие на Нова година. Галена официално слезе от сцената. Фолк дивата очаква втората си рожба през март и се надява малко преди абитуриентските балове да се завърне. Джена все още не е обвила кога обмисля завръщане.

Прави впечатление, че топ певиците нямат намерение много- много да се задържат у дома при бебета си. Дават си максимум три месеца за възстановяване, след което бързат да се върнат към клубните участия, пред някоя конкурентка да ги измести.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *