Бременната Джена Разкри в Кой Месец е + Още Подробности:

djena-svatba-8

Истина е! Джена и Наско Стоев очакват първото си дете! Фолк дивата разкри подробности за така жадуваната първа бременност.

Джена и съпругът й научили щастливата новина в деня, когато певицата снимала най- новото си видео „Зависима“. Фолк дивата се оплакала на половинката си, че й е много лошо и той я завел на лекар. И останали зашеметени, когато разбрали, че очакват първото си дете.

djena-svekarva

Джена признава, че целият клан Стоеви са на седмото небе от щастие. Певицата разкрива, че с Наско много си говорят за бъдещия си наследник и дори понякога се просълзяват от щастие. Джена заяви, че бебето е било планирано. Заченато е по време на медения им месец.

Певицата разкри, че е в третия месец. Тя споделя, че се чувства напълно готова да бъде майка и няма никакви притеснения. Засега няма да купува нищо за бебето, а и все още не е известен и полът му.

Вече обаче е ясно, че ако е момче, ще носи името Атанас. То е традиционно за семейство Стоеви, така че Джена ще се съобрази с това. За женско име все още не е мислила.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *