Гери- Никол заби актьор от „София ден и нощ“! Ето кой е той + СНИМКИ:

Гери- Никол забърса един от най- харесваните млади актьор в „София ден и нощ“. Става въпрос за Еди Канхуш, който изпълнява ролята на Асен в хитовата поредица.

Двамата се запознали покрай общи приятели и не след дълго започнали да излизат като гаджета.

Връзката им станала достояние на всички на рождения ден на топ гримьора Цецо Андреев. Гери- Никол се появила именно с Еди Канхуш като кавалер. От въпросното парти са и снимките по- долу.

Със сигурност фенките на Асен от „София ден и нощ“ ще останат много разочаровани от факта, че вече е зает. В сериала той се изявява като гаджето на Симона. Един успя да се задържи в поредицата именно заради актьорския си талант. Той определено е един от най- успешните образи в сериала и, разбира се, сред най- обичаните от феновете.

Един Канхуш е родом от Плевен, а в момента следва „Актьорско майсторство“ в НБУ. Но той има и друга страст в живота – бойните изкуства. Еди притежава огромна колекция от медали по карате.

Често го свързваха с екранната му партньорка Калина Иванова – Симона, но двамата са само приятели.

До момента Еди не е имал сериозна приятелка, така че връзката му с Гери- Никол може да се окаже нещо голямо и за двамата. 19- годишната поп дива също не е имала сериозно гадже. Свързвали са я с доста известни мъже – сред които Ники Михайлов и Митака от „София ден и нощ“, но реално с никой от тях не е имала връзка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *