Гери- Никол разголи новите силиконови бомби! СНИМКА (+18)

Гери- Никол изду до пръсване пазвата си. Поп дивата не се скъпила, за да се сдобие с по- големи гърди. Поръчала си най- скъпите силиконови импланти.

Певицата инвестирала над 20 бона в деколтето си. Така че, тя може да се похвали с един от най- скъпите изкуствени бюстове в страната. А всяка плеймейтка може да й завиди.

Преди да си направи операцията, Гери- Никол отсъстваше по размер на гръдната обиколка на конкурентките си Тита и Дара. И двете си имат естествен пълнеж на деколтето и нямат крещяща нужда от уголемяване на бюста. Сега Гери- Никол обаче отново ги изпревари и не спира да се перчи с новите си гърди в социалните мрежи.

Варненската принцеса направи доста подобрения по външния си вид, откакто се появи за първи път на сцената на Х фактор преди три години. От  доста време тя редовно помпа с хиалуронова киселина устните си. Подлага се на процедури за повдигане на задните части, за да имитира любимката си Ники Минаж.

А каквото не може да направи в клиниката по естетическа хирургия, просто коригира с фотошоп – колкото за пред феновете в социалните мрежи. Гери- Никол отнася доста критики заради прекаляването с програмата за обработка на кадри. Но певицата няма голям избор, тъй като не си пада по спорта и фитнеса. Трудно се справя и със спазването на диетичен режим. Така че, най- лесният вариант за нея е или да легне под ножа, или да фотошопне снимките си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *