Гери- Никол плаши СЕМ и Закрила на детето с адвокати

geri-nikol-6

Тъмни облаци надвиснаха над младата певица Гери- Никол. Новото видео на 17- годишната варненка „Момиче като мен“ за броени дни успя да настрои срещу нея десетки хиляди потребители в интернет, повечето медии и дори държавни институции.

Причината за вълната от недоволство срещу звездата от Х- фактор е изключително провокативната й визия, която си граничи направо с п*рно. Разкрепостеното поведение, оскъдните тоалети и еротичните танци на непълнолетната певица провокираха  реакция дори от страна на Закрила на детето.

Държавната институция настоя пред СЕМ клипът на 17- годишната Гери- Никол да бъде спрян за излъчване, тъй като нарушава редица закони, свързани с грижата за децата.

geri-nikol-3

Шефът на СЕМ обаче, Георги Лозанов, с половин уста заяви, че всъщност певицата не нарушавала нищо, тъй като вече не била дете. Според медийният експерт, трябвало да се осмисли понятието „дете“ за гражданите под 18- годишна възраст, което звучи изключително педофилски.

Гери- Никол обаче се е нахъсала да се бори с държавните институции. Милионерската наследница от Варна наела топ адвокати срещу държавните институции, които се опитват да забранят видеото й към „Момиче като мен“.

Дебютът на Гери- Никол в Х фактор. ВИЖ ТУК:
YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *