Болни от СПИН проститутки налазиха морето!

нощни пеперудки

Преди месец и половина в Гърция пламна огромен СПИН скандал с жрици на любовта, сред които имаше замесени и две българки.

В стремежа си да предпазят от заразяване и други техни клиенти, властите в южната ни съседка дори разлепиха в Атина снимките им, заедно с имената. Това действие на властите повдигна редица въпроси доколко е хуманно това заклеймяване и предизвика недоволството на хората, обявили се в защита на момичетата. Според тях, никой нямал право да изнася подобна информация. За съжаление и България не е застрахована от подобна епидемия. Оказва се, че в момента на морето имало поне 5 или 6 жрици на любовта, които са носителки на страшния вирус. Не много, но достатъчно на брой, за

труженички на любовта

да предизвикат нещо като мини СПИН епидемия сред туристите. Повечето от заразените, според компетентните органи, се подвизавали по Слънчев Бряг и Златни Пясъци. Според бившата проститутка Рени Иванова, професионалистките трябвало да се подлагат на СПИН тест на всеки три месеца. От своя страна Яна Тавание от Българския Хелзински комитет разкритикува гръцките власти за тяхното действие. Нещо повече, според нея гръцките власти са подложили нощните труженички на дискриминация.


ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/nLIxDgO6Q4E

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *