Гъмов изневери на писателка с Преслава

preslava-gamov-3

Станимир Гъмов опипа най- подробно Преслава, която прекара нощта в леглото му. Актьорът награби певицата, като я обсипа с целувки, но тя, видимо, не изглеждаше особено доволна. Преслава само мърмореше, че й се спи.

Фолк дивата и актьорът са постоянно заедно, държат се за ръце, натискат се. Но пред Антония Петрова, която гостува в къщата, Преслава не беше уверена дали има нещо повече между тях, освен приятелство. Певицата дори намекна, че ако тях се случи нещо, ще й се наложи да го издържа.

Съквартирантите постоянно се шегуват с Преслава и Гъмов и ги наричат семейство Гъмови. Актьорът, като че ли, вече взе на сериозно ролята си и сякаш наистина си пада по очарователната фолкаджийка.

Яна Борисова е гаджето на Станимир Гъмов
Яна Борисова е гаджето на Станимир Гъмов

Има една подробност обаче. Станимир Гъмов си има гадже навън! Актьорът направи това признание пред Ернестина Шинова още в началото на шоуто, когато уж по него си падаше плеймейтката Моника Валериева. Гъмов заяви на Ерна, че ще я запознае с гаджето си, тъй като двете били като две капки вода.

Истинска любима на актьора е писателката и драматург Яна Борисова. Двамата са заедно отскоро. Какви са обаче отношенията им в момента, след като актьорът се натиска с Преслава пред цяла България, можем само да гадаем.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *