Софи Маринова и Гринго вдигнаха пищна сватба! Ето кои бяха гостите им + СНИМКИ:

Софи Маринова вдигна бляскаво сватбено тържество с половинката си Тодор Давидов- Гринго. Фолк певицата  застана пред олтара в разкошна бяла рокля с бледо сини цветя от дизайнерката София Борисова, която беше и шаферка. Кумове на младото семейство бяха колежката на Софи – Преслава и приятелят й Павел.

Софи и Гринго сключиха брак в Общината преди месец. Но тържеството отложиха за вчерашния ден – 24 март, заради ангажименти на кумата Преслава.

Младоженците направиха красива фотосесия в парка на двореца „Врана“ заедно с шаферките и кумовете. А самото сватбено тържество се проведе в хотел в околностите на София. Сред гостите на сватбата бяха много колеги на Софи Маринова – Тони Стораро, Глория и дъщеря й Симона, Устата, Илиян, Константин, Роксана, Бони, Люси Иларионов и половинката му Ани Хоанг, Тони Дачева и др. Голямата изненада беше присъствието на Гери- Никол.

Софи Маринова и Гринго са заедно от три години, като една от тях прекараха разделени, защото възлюбеният на певицата беше в затвора заради рекет. Фолк ветеранката не крие, че много иска да има дете от младия си мъж. Затова двамата бързали да узаконят връзката си.

Според столични клюкари обаче, Софи и Гринго решили да направят сватба, за да съберат пари от богатите си приятели и колеги. Не е тайна, че певицата е разорена, а имотите й са запорирани. Затова и Гринго се опитал да рекетира мастит ромски барон от родния му Айтос, но вместо да помогне на Софка, се озова в панделата.

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Софи Маринова и Гринго вдигнаха пищна сватба! Ето кои бяха гостите им + СНИМКИ:"

  1. asmr there   02.09.2021 at 15:10

    Its not my first time to pay a visit this website, i am browsing this web site
    dailly and get good data from here daily.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *