Жестока война между Станимир Гъмов и Кичка Бодурова

gamov-kichka

Станимир Гъмов и Кичка Бодурова са в открита война. От известно време актьорът е особено жлъчен спрямо естрадната прима, като дори си позволява да я обижда с унизителни епитети.

Певицата дори открито заяви, че очевидно Гъмов я мрази. Причината обаче не е ясна. Кичка Бодурова на няколко пъти го попита на какво се дължи лошото му отношение, но отговор така и не получи.

Актьорът използва всеки дребен повод, за да се нахвърли срещу Кичка и да започне да я обстрелва с канонада от обиди. За него дори няма значение какво се е случило, щом му се отдава шанс да се гаври с изпълнителката и открито да я псува.

gamov

При многобройните им скандали естрадната легенда неведнъж намекна, че актьорът прекалява с алкохола и вероятно на това се дължи отвратителното му поведение.

За проблемите на Станимир Гъмов с алкохола се знае отдавна. Не е тайна, че именно заради уклона му към чашката, актьорът загуби семейството си.

Не само обаче Кичка падна жертва на алкохолните опиянения на Гъмов. На няколко пъти, видимо пиян, актьорът се нахвърля словесно върху съквартирантите си. Сред жертвите му са Светлана Василева и дори дует „Ритон“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *