Галена драпа за дует с Лили Иванова

Галена
Галена

Галена планира да изскочи едни гърди пред колежките си по втория начин. В тайните й планове влиза дует с Лили Иванова. Една такава песен тутакси би се превърнала в мегахит и би бетонирала пайнерката на върха в класациите. Ако замисълът се реализира, звездата от Смядово ще е единствената фолкпевица, работила в тандем с естрадната прима.

Лили Иванова
Лили Иванова

Съмненията за това какво крои Галена се появиха веднага щом стана ясно, че Лили ще гостува във великотърновското заведение „Калоянова крепост“. Кръчмата е собственост на съпруга на фолк изпълнителката – вафления производител Галин. Участието на примата вече се рекламира ударно, като агитацията върви дори във фейсбука на звездата на „Пайнер“. В обявите се уточнява, че рециталът на певица №1 ще е на 22 март.

В чалга средите вече разпалено коментират подбудите на колежката им да покани Лили Иванова. „Дори ако примата не склони за дует, Галена ще извлече дивиденти от рецитала в „Калоянова крепост“ – няма начин да не скокне на сцената уж импровизирано и да не извие глас до легендата. Това си е голяма реклама за една фолкизпълнителка“, коментират завистливи певачки.

Самата Лили, разбира се, не подозира за плана на смядовската принцеса. Тя за нищо на света не би приела да бъде употребена дори ако й предлагат двоен хонорар, твърдят запознати с нрава на естрадното величие.

Дори и без дует с примата, Галена се има за най-голямата звезда на фолка. Самочувствието й е подплатено не само с хитове, а и с факта, че за раздаването на наградите на телевизия „Планета“ тя се очертава като най-номинираната изпълнителка. Съпругата на вафладжията има възможност да се бори за статуетки в 13 категории, като със сигурност ще грабне повече от приз.

 

Върза червен конец против уроки

Наближи ли церемонията по раздаването на годишните награди на телевизия „Планета“, пайнерките започват да се гледат на кръв. Затова и наскоро Галена взе мерки против уроки. Веднага щом се завърна от ваканцията си в Тайланд, звездата от Смядово върза на дясната си ръка червен конец. Неговата цел да a я пази от лошите енергии в женската свита на боса инж. Митко Димитров.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/USRZ3nlR_pE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *