Потресаващи снимки! Шапката на Лили Иванова

Лили Иванова на море с култова капела за 400 евро

  Естрадният динозавър Лили Иванова шашна летовниците в българския Сен Тропе – Лозенец, обикаляйки курорта с фамозна шапка на главата си. Ден преди големия си концерт в едно от местните заведения, примата се появи в умопомрачителен вид. Нахлупила бежова капела, за да я пази от рекордните жеги, Лили сякаш се oпитваше да имитира Хъкълбери Фин.

Лили Иванова приличана Хъкълбери Фин с размъкнатия черен гащеризон и широката шапка

Според запознати шапката не е просто някаква обикновена вещ, купена от първия магазин. Експерти по стила коментираха, че знаменитата певица се е изръсила за ефектната си капела с цели 400 евро. Шапката е от последната колекция на култовата марка „Бърбъри“. Звездата си закупила аксесоара през италиански интернет сайт.

Повод за визитата на Лили Иванова в Лозенец бе нейният шумно рекламиран концерт в дискотека „Хасиенда Бийч“. Всички места за спектакъла в сряда вечер бяха предварително изкупени. Топ папараци успяха да заснемат репетицията на звездата преди шоуто.

Сряда по обяд, Лозенец. Лили репетира за концерта си по-късно същата вечер. В паузата певицата посръбна кафенце, за да се ободри

Лили дойде в заведението точно в най-голямата жега, по обяд, когато температурата достигаше 40 градуса. Звездата си поръча минерална вода и се захвана с усърдна репетиция. Тя не спираше да овиква екипа си и да обяснява как трябва да се оформи професионално звукът.

Изпълнителката на „Панаири“ и антуражът й кръстосвали Лозенец от няколко дни, но тя избягвала всякакви контакти и изяви. Известната с капризния си характер Лили заявила, че не желае да контактува с други хора

Стил, красота, изисканост

преди изявата, освен със собственика на тузарското заведение Димитър Тодоранов. Тя пожелала да отседне по-далеч от туристическата шумотевица и се усамотила в бижуто на кокаиновия крал Евелин Банев – Брендо – хотелския комплекс „Оазис“. За нея бил ангажиран президентският апартамент, който струва 850 лева на вечер.

За няколкодневния си престой Лили скъсала нервите на персонала с претенциите си. Певицата заявила, че има слух на прилеп и настоявала да се пази гробна тишина преди участието й. Освен че се жалвала от шумните игри на хлапетата в хотела, звездата поискала да спрат климатичната система в апартамента, защото се притеснявала да не настине.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Потресаващи снимки! Шапката на Лили Иванова"

  1. ivailo   08.08.2013 at 21:21

    i koe im e potresavashtoto ovce…jenata e na 80 godini…kak iskate da izglejda! Nishtojestva!

    Отговор
  2. Вивиан   12.08.2013 at 20:41

    Шапката е 400 евро-Лили е върха-на нейните години да и имате фигурата,парите,таланта ,дисциплината и всичко на,което не сте..Потресаващи са папраците -драскачи…Какво я дебенете като кърлежи..Тя е творец,а вие ядете от клюки и оплювки!

    Отговор
  3. Георги   04.07.2016 at 18:11

    Никога няма да има друга, като нея. <3

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *