Митко Пайнера остави Галена без хонорар! Мария и Малина са на промоция! Ето ги Актуалните Тарифи на фолк певиците:

payner-honorari

От „Пайнер“ обявиха актуалните тарифи на звездите си за 2017 г.

Най- високо платена продължава да е Преслава. Добричлийката прибира по 10 000 лева за участие по клубовете.

Най- голямата изненада обаче е в заплащането на Глория. Хонорарът на фолк ветеранката е скочил от 5000 на 6000 лева! Наскоро певицата заяви, че ще ограничи до минимум клубните изяви и ще наблегне основно на частните партита и общинските празници. Явно стратегията й е проработила и Митко Пайнера е решил да я възнагради с 1000 лева отгоре.

Само Глория успя да си вдигне хонорара
Само Глория успя да си вдигне хонорара

Две от големите имена в чалга гиганта пък са пуснати на промоция. Мария е паднала от 6000 на 4200 лева. Малина пък се продава за още по- скромна сума – 3500 лева, като преди време прибираше по 5000 лева.

В списъка на „Пайнер“ прави впечатление, че не е посочен никакъв хонорар срещу името на Галена. Фолк певицата в майчинство все още не е заявила нито едно участие. Явно не е информирала ръководството на чалга компанията кога възнамерява да се завърне към клубните си изяви.

Преди да излезе в майчинство, Галена прибираше по 6 бона. А сега се говори, че настоява за 7500 лева. Но тази тарифа все още не фигурира официално в списъка на „Пайнер“.

Хонорарът на другата голяма звезда на фирмата, която скоро ще стане майка – Джена, обаче е обявен – 6000 лева. При нея няма промяна в заплащането в сравнение с миналата година. Джена все още не е обявила кога възнамерява да се завърне на сцената. Но вече е известно колко ще взима, след като поднови изявите си на живо.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *