Фики Стораро се пъчи с анаболни мускули – СНИМКИ:

fiki-

Фики Стораро се завърна във фитнеса и само за няколко месеца наля страховита мускулна маса.

Певецът блъска всеки ден в залата, а резултатите, с които се хвали в социалните мрежи, са наистина впечатляващи. Той с гордост позира с напомпаното си тяло, като този път не е пропуснал дори краката.

Много от феновете обаче са скептични към завидните постижения на Фики във фитнеса. Бързо постигнатите резултати в залата карат доста от почитателите му да подозират, че злоупотребява с анаболи. Иначе трудно може да се обясни светкавичното му напомпване.

Както е известно обаче, анаболите са изключително вредни за здравето. Поразяват органите на тялото и причиняват тежки заболявания. И, както е известно, са пагубни за либидото.
За Фики беше жизненоважно да си върне аполоновата фигура, след като допреди няколко месеца беше доста напълнял. Той беше спрял тренировките за известно време, което бързо превърна мускулите в сланини. Певецът обаче се взе в ръце, тъй като губеше по точки от конкурента си Галин, който редовно лее пот във фитнеса.

fiki-storaro-4

През последната половин година Стораро- младши обърна по- голямо внимание на личния си живот, като занемари и кариерата, и тренировките. Откакто стана ясно, че ще се жени, той се е отдал на сериозна подготовка за пищните тържества.

Преди дни той се сгоди за избраницата си Гюлджан близо до Шумен, като вдигна банкет за 600 души. А на 11 октомври двамата ще вдигнат пищна сватба в хотел „Маринела“ в София.
Фики съвсем се е кротнал, откакто се сгоди и вече не е плейбоят, който беше преди да срещне Гюлджан. Явно е свикнал с мисълта, че ще става семеен мъж и ще трябва да се раздели с ергенските си навици, сред които беше и по- специалното внимание към най- напористите фенки.

Според скептиците обаче, мачото само временно се е скатал до полата на жена си, докато мине сватбата. След това, когато вече официално са семейство, вероятно ще се върне към старите си привички, като разликата е, че няма да вдига много шум около флиртовете с фенки и колежки.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *