Ето какво условие постави Криско на гаджето си Цвети, за да живеят заедно:

Криско и приятелката му Цвети отскоро живеят заедно, но той вече започнал  здраво да я командори. Рапърът принудил половинката си да се откаже от работата си като стюардеса. Като компенсация, я назначил в екипа си.

Цвети станала част от балета, който придружава Криско на всичките му участия. Така, хитрият габровец искал да я държи винаги под око, за да не му кръшка, като бившата му изгора Ася Капчикова.

Криско има сериозни намерения към Цвети и затова я поканил да живеят заедно. В замяна на това обаче, трябвало да е сигурен, че тя ще му е вярна и няма да го прави на глупак. Затова й поставил условие да престане с постоянните пътувания нагоре- надолу. Вместо това, красавицата всяка вечер ще кърши снага около него, а после двамата ще си прибират заедно вкъщи.

Цвети вече е част от балета на Криско
Цвети вече е част от балета на Криско

Рапърът се опари жестоко от бившата си приятелка Ася Капчикова и сега иска да е спокоен, че е с правилната жена. Плеймейтката се „похвали“ пред цяла България, докато беше във „Фермата“, че му изневерявала по време на връзката им. Криско вероятно не е знаел, че носи еленови рога, тъй като месеци по- рано заяви, че с Ася се разделят като много добри приятели. Но едва ли вече са такива след откровенията й във „Фермата“ .

Връзката им, така или иначе, не беше особено сериозна. Той така и не заживя под един покрив с плеймейтката, нито някога е изразявал желание за задълбочаване на отношенията си с нея.

Но сега с Цвети, ситуацията е коренно различна. Освен че той се реши да живее с нея, наскоро заяви, че иска да има вече деца. Тя, също като него, обичала семейния уют и предпочитала да си стоят вкъщи, вместо да ходят по заведения. Цвети е доста спокойна натура, а и явно няма против условията, които Криско й налага.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *