Сеир! Гаджетата на Криско се хванаха за косите!

Криско гаджета
Доживяхме! Две красавици се хванаха за косите заради Криско !

Рапърът станат причината за истински  екшън, който се разиграл в Свети Влас между бившата му Ася Капчикова и настоящата му любов Цветелина.

Двете горещи мацки се засекли без да искат в едно и също заведение, но никоя не си тръгнала.

Те си мятали свирепи погледи през масите и се състезавали на коя е по-голяма компанията и на коя й е по-весело. Чаши и салфетки летели от всички страни, разнасял се истеричен смях, а приятелите на едната одумвали тоалета на другата, и обратно.  Подхвърляли си закачки, заяждали се. Компанията на Ася била яка тумба намахани софиянци, а на Цветелина само няколко души, тъй като всъщност тя била на море само с любимия си, но точно тази вечер той имал участие.
Криско лодка

Капчикова нарочно поръчвала на ди джея песни на бившия си, няколко пъти поискала да й пуснат „Дали любов това е“, песен посветена на самата нея. Пристигането на певеца на помощ на Цвети само послужило като катализатор. Ася въртяла демонстративно дупе към тях, нарочно минавала под носа им, правила се, че не забелязва бившия си и  метала отровни погледи към семплата му компания и новата у любов.

Даже нарочно я блъснала на дансинга и се развикала:“Внимавай ма, кво се буташ, ти па коя си!“. Криско останал настрани, защото било под достойнството му да се намесва в разправията между две жени.

Цвети пък свила платната и се върнала при него на масата.

Техни близки твърдят, че принципно тя е бойна мадама, но за пръв път не отговорила подобаващо на атаката, а отстъпила.

Мълви се, че Цветелина е бременна и пазела бебето, затова се сдържала да хване съперницата си за косата и да помете пода с нея, разказват присъствали на срамната случка.

На другия ден двамата с Криско напуснали Свети Влас и отседнали в друг курорт.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *