Енджи Касабие със страшно признание: Черна магия съсипа живота ми!

endji-kasabie-7

Диетоложката Енджи Касабие има живот като на принцеса от приказките – красива, богата, омъжена за мъжа на мечтите си, с успехи в кариерата. Но щастието й било помрачено през последната година от поредица злополуки и голяма лична трагедия, които според нея, не са случайни.

Енджи Касабие е убедена, че злините, които сполетели семейството й, са причинени от черна магия. Според нея, е достатъчно човек да те погледне с лоши очи, за да те омагьоса.

Първо, загубила близначките, с които била бременна в шестия месец, заради лекарска грешка. После, със съпруга й платили крупна сума, за да си купят апартамент в Ливан, но ги излъгали и им взели парите. Трето, автомобилът на мъжа й се развалил и едва не причинил тежка катастрофа.

endji-kasabie
Енджи със съпруга си

През последните месеци пък, свекърва й се разболяла от сърце. На влизане във „Вип Брадър“ Енджи разкри, че майката на съпруга й била откарана по спешност в болница, заради тежкото си състояние.

Загубата на първите им деца, безспорно, е най- жестоката травма за диетоложката и съпруга й. Цялата бременност била тежка. Но вместо да й обърнат внимание, лекарите в Ливан постоянно й повтаряли, че всичко е наред. Енджи обаче знаела, че не е така, тъй като не можела да напълнее, а слабеела. Накрая получила сепсис и трябвало да извадят бебетата в шестия месец, без да имат никакъв шанс да оцелеят.

Поредицата от нещастия накарали диетоложката да поиска да се завърне в България, която чувства като своя родина. Съпругът й отстъпил да се преместят в София. Двамата вече са новодомци и обзавеждат луксозен мезонет в най- известния затворен комплекс в столицата. Енджи Касабие е решена да възстанови практиката си у нас, а съпругът й също скоро ще започне бизнес тук.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *