Енджи Касабие с рекорден багаж във „Вип Брадър“! Ето колко куфара е взела:

Енджи Касабие изуми тв зрителите и съквартирантите си с прекрасната рокля, с която влезе в къщата на „Вип Брадър“. Бляскавата й визия се превърна в абсолютен хит, невиждан досега в родно риалити шоу.

Но това е само началото. Диетоложката е влязла в къщата с рекорден брой багаж – цели 10 куфара! Ливанката не крие, че има слабост към дрехите и бижутата и със сигурност тепърва ще шашка зрителите с разкошните си тоалети. Енджи заяви, че в багажа й няма нито един чифт анцуг, така че ще радва зрителите с женствена и елегантна визия.

Фамозната рокля на Енджи Касабие, с която се появи на старта на „Вип Брадър“, успя да предизвика завистлив поглед от страна на дизайнерката в къщата – Миглена Каканашева. Но тепърва Мегз ще има да мига на парцали, щом диетоложката започне да облича тоалетите, които носи в десетте си куфара.

miglena-kakanasheva-10

Каканашева определено няма да е доволна, тъй като се надяваше да смая зрителите с дрехите от своята линия и така да си вдигне продажбите. Вместо това обаче, сега всички питат откъде се облича ливанската диетоложка.

Освен че определено няма да е най- добре облечената дама в къщата на „Вип Брадър“, Меги трудно ще впечатли зрителите със стил, класа и моден усет, за каквито претендира.

Енджи Касабие обаче няма да е единствената й конкуренция. Фолк певицата Мария направи ударен шопинг в Париж дни преди старта на шоуто и също има какво да покаже. Бившата госпожа Гущерова не уцели правилния тоалет за червения килим на „Вип Брадър“, но със сигурност има скатани козове. Стига да й намерят шранговете с роклите, пресни- пресни от парижките бутици. Мария не на шега се притесни, че са изгубени, когато не успя да ги намери на закачалката.

Фолк певицата влезе в къщата „само“ с пет куфара. С толкова е и Сашка Васева. А силиконката Джулиана Гани се оплака, че е само с два- три.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *