Честито! Ути Бъчваров стана баща! Виж Тук:

uti-bachvarov-1

Най- голямото щастие се случи и на Ути Бъчваров! Тв водещият сбъдна мечтата си и стана баща! При това, не на едно бебе, а на две! Ути е станал баща на близначки.

Новината за щастливото събитие беше съобщена от една от най- близките му приятелки – Ирина Тенчева. Тя му честити във фейсбук и припомни, че миналата година, като били във Вип Брадър, му предрекла, че до една година ща стане татко.

Години наред водещият на „Вкусно“ и приятелката му се опитвали да имат дете. Но двойката имала сериозни репродуктивни проблеми. Освен това, възрастта на майката също усложнявала нещата, тъй като минава 40- те.

При Ути нещата също не били добре. Заради голямото си наднормено тегло, той имал редица здравословни проблеми, които пречели на репродуктивните му способности.

uti-bachvarov

В крайна сметка, след години ходене по мъките и след няколко неуспешни ин витро опита, усилията на двойката най- после се увенчаха с щастлив финал – кулинарният тв водещ и приятелката му вече се радват на две момиченца.

Говори се, че Ути Бъчваров използвал големия си хонорар от „Вип Брадър“, за да заминат с половинката му в чужбина, където да опитат пак ин витро.

След като жена му заченала, тв водещият запази мълчание, докато се родят близначките. Той не обича по никакъв начин да афишира личния си живот и го пази в тайна. Миналата година във „Вип Брадър“ стана ясно, от разговорите му с Ирина Тенчева, че има приятелка от дълги години, с която отдавна правят опити за бебе.

Ути Бъчваров разкри и още една драма в живота си – че не са му останали живи роднини. През последните години най- близките му се споминали, включително майка му и брат му. Загубил също чичовците си. Баща му също е покойник. Накрая останал съвсем сам.

Но раждането на близначките е ново начало за Ути Бъчваров.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *