Жестока Трагедия почерни живота на Ути Бъчваров! Виж Тук:

uti-bachvarov-1

Ути Бъчваров разкри жестоката трагедия, белязала живота му. Провокиран от неадекватното поведение на Деси Цонева, която наскоро загуби баща си Димитър Цонев, тв водещият изля душата си.

В нощта преди панихидата за 40 дни от смъртта на легендарния говорител на БНТ дъщеря му се натряска за пореден път във Вип Брадър. Под въздействие на алкохола Деси Цонева стана още по- лабилна и започна да се държи супер неадекватно.

Пияната Деси Цонева отприщи страшното признание на Ути
Пияната Деси Цонева отприщи страшното признание на Ути

Нервите на Ути не издържаха и той й се разкрещя, че трябва да е в кондиция на следващия ден за 40- те дни на баща си. „Няма да пушиш и да пиеш повече! Отивай да си лягаш!“, кресна й тв кулинарят.

„Аз съм кръгъл сирак! Погребал съм всичките си роднини – майка ми, баща ми, дори и брат ми! Всичките ми чичовци! Останах напълно сам! На толкова погребения съм бил“, викаше Ути в лицето на пияната Деси Цонева, докато я водеше към леглото, за да я сложи да спи.

Завивайки вип- наследницата, Бъчваров разкри, че е поел ангажимент навън да се грижи за нея, но тя изобщо не се държи като голям човек.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *