Азис пак напълня – заряза диетите и фитнеса! Ето защо го направи + Снимка:

Азис пак ударно трупа килограми. В последно време фолк певецът е занемарил здравословния си режим и бързо си върнал 20- на килограма от предишното тегло.

За дълъг период той успя да поддържа идеалните за него 87 килограма, благодарение на специална диета и редовни тренировки. След като спрял да ги спазва обаче, килограмите му тръгнали отново нагоре. Така че в момента кантарът показва, че Азис минава 100- те.

През цялата си кариера фолк кралят се бори с излишното тегло и е опитал какво ли не. Преди 5 години дори си направил операция на корема, в същата клиника, в която си я направи и режисьорът Люси Иларионов. След интервенцията, Азис успял да свали почти 30 килограма. Тогава започнал да спазва и железния си режим, за да може да поддържа новото тегло.

Фолк идолът си замълча за операцията и разтръби, че свалил килограмите, само благодарение на спорт и хранене. Но Люси Иларионов разкри, че именно Азис го насочил към същата клиника в Турция, където се бил оперирал.

В последно време обаче, фолк кралят преосмислил стремежът си да поддържа винаги перфектна фигура и визия. Наскоро той публикува снимка, на която нагъва голям хамбургер, а мускулите на ръцете му видимо са се превърнали обратно в тлъстинки. Ето коментарът, който написа певецът под шокиращата, за мнозина, снимка:

„Ако някой преди години ми беше казал, че ще се харесвам на снимки, които не са обработени, нямат фотошоп и съм с косми по тялото, щях да го обява за луд! Сега, когато съм почти 40-годишен, нещата изглеждат съвсем друго! Няма нищо по-смешно от идеята да излъжеш хората, че си перфектен”

Заради навлизането в по- зряла възраст, фолкаджията явно е решил да си даде на душата и да не робува повече на комплекси. Азис се отказал всеки ден да блъска във фитнеса, както и постоянно да се ограничава в яденето. Въпреки че лятото вече е тук, нямал никакво намерение да се стресира и да влиза обратно във форма.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *