Семейна драма в дома на Азис! Певецът взе крайно решение!

Азис втрещи феновете си със скандален статус във фейсбук! Фолк певецът се оплака, че се изнася от дома си, защото вече нямало място за него!

Буквално! Половинката му Гала и дъщеря им Рая вече са пренаселили семейното жилище с домашни любимци. Най- новото попълнение били две малки котенца. Гала и Рая ги намерили до кофа за боклук, домъчняло им и решили да ги приютят.

Аз съвсем официално напускам този дом и това семейство, което всеки ден намира и носи у дома всякакви животни! Просто няма място за мен! “, оплака се Азис в профила си във фейсбук.

Ромският славей се жалва, че дели апартамента си вече с доста домашни любимци – кучета, котка, заек, чинчила. А сега в къщата му се настанили още две котета, които дъщеря му прибрала от улицата.

azis-2

Фолк певецът решил да се обърне към феновете си с предложение някой да вземе вкъщи мъничетата, защото вече нямало място за него в собствения му дом.

azis-3

Дъщерята на Азис не за първи път умилява с трогателните си постъпки. Преди две години, когато беше едва на 7 години, Рая реши да дари косата си за онкоболни деца. Тогава баща й разкри, че никой не я е карал да прави подобно нещо. Но тя сама го поискала.

Майката на Рая е най- добрата приятелка на Азис – Гала. Тя е с него още от първите му стъпки в музикалния бизнес. Оттогава живеят заедно до ден днешен.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *