Асен Блатечки най- после се погрижи за Диляна Попова и сина им! Ето какво направи за тях:

diliana-popova-asen

Неочакван обрат в отношенията на Диляна Попова и Асен Блатечки! Двамата отново са се сближили и обикалят из София в търсене на … нов апартамент.

Актьорът решил да купи жилище на името на сина им Борил. Той искал детето и майка му да имат по- голям дом на хубаво и спокойно място в столицата. В момента манекенката и малкия Борил живеят в нейното жилище, но то е доста малко.

Блатечки нямал намерение изобщо да пести средства за апартамента на сина си. С Диляна ходели по огледи само в най- хубавите квартали. А имотите, които обикаляли, са сред най- скъпите в столицата, издават запознати.

diliana-popova-boril

Явно слуховете, че е фалирал покрай довършването на първия му филм „Бензин“, са силно преувеличени. И не само, че няма финансови проблеми, но явно е натрупал солидно състояние.

Същото обаче не може да се каже за Диляна Попова, която в началото на годината се принуди за закрие магазина и модната си къща. Красавицата се издържа само с хонорари от фотосесии и Блатечки решил да направи нещо за нея и детето им. Пък и след като я изостави малко преди раждането на сина им, за да се прибере при семейството си, явно го е загризала съвестта.

Актьорът често търпи критики, че не полагал особени грижи за второто си дете и го виждал от дъжд на вятър. Диляна Попова не веднъж го е защитавала, че е добър баща и има прекрасна връзка със сина си.

Бившите любовници успяха да запазят приятелски отношения, въпреки грозната постъпка на Блатечки спрямо манекенката. И двамата са категорични, че не съжаляват за връзката си. Но актьорът попари всяка надежда на Диляна, че ще се съберат отново, след като обяви, че жена му Катерина е любовта на живота му и не може без нея.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *