Асен Блатечки си изнесе багажа от дома на Диляна Попова

asen-dilqna

Асен Блатечки е изнесъл всичките си вещи от дома на манекенката Диляна Попова. Актьорът окончателно решил да заживее отново с официалната си половинка Катерина Горанова.

Блатечки бил забелязан да напуска апартамента на Попова с няколко големи куфара, мебели и плазмен телевизор, пише хотнюз.бг.

Навръх Коледа известният актьор заявил на Диляна Попова, че се връща при Катерина. Чрез няколко смс Блатечки обяснил на манекенката, че иска да се разделят, но й обещава да се грижи за общото им дете Борил.

dilyana-popova-sin

Детето на актьора и красавицата се роди на 22 ноември м.г. Отношенията им обаче тотално се развалили, като следвали скандал след скандал. На Бъдни вечер обаче Блатечки отказал да прекара празника с Диляна и й заявил, че ще бъде с Катерина. Манекенката останала потресена. Шокът обаче тепърва престоял: навръх Коледа актьорът я уведомил чрез смс, че я напуска.

Асен Блатечки категорично отказва да говори по темата. В свое интервю само заявява, че не му остава време за малкия Борил. Темата е доста деликатна, така че нито той, нито Попова нямат намерение да обсъждат личните си отношения пред медиите.

Асен Блатечки. ВИЖ ВИДЕОТО:
https://youtu.be/t42La1R0dzM

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *