Асен Блатечки отново разби сърцето на Диляна Попова! Ето какво направи:

Асен Блатечки направи невероятен жест към официалната си половинка Катерина Горанова. Актьорът и режисьор изля публично чувствата си към своята спътница в живота, която му прости непростимото – изневяра, публично унижение и незаконно дете.

Наистина, много малко са жените, които биха преглътнали всичко, на което Блатечки подлагаше Катерина през годините. Аферата с Диляна Попова далеч не е първата му изневяра. Но пък е най- скандалната и стана достояние на цяла България. Актьорът напусна официалната си половинка и дъщеря им, защото реши, че иска дете от красивата манекенка.

Асен Блатечки обаче едва издържа да живее под един покрив с Диляна Попова. Малко след раждането на сина им Борил, той се прибра обратно при Катерина Горанова и дъщеря им. Режисьорката запази ледено мълчание по време на целия скандал. А накрая си прибра обратно неверния мъж.

asen-blatechki
Катерина прибра Асен Блатечки след публичното унижение, на което я подложи той

Най- щастлива от цялата ситуация е дъщерята на актьора, която е кръстена на майка си- Катерина. Тийнейджърката трудно се справяше с отсъствието на баща си, докато той живееше с бременната си любовница.

Сега в семейството отново цари мир и разбирателство, а Асен Блатечки най- после оцени каква жена има в живота си. Наскоро актьорът разкри по трогателен начин любовта си към Катерина Горанова: „Едно цяло сме с жена ми Катерина. Тя е аз, аз съм тя. За мен е единствената. И ми е родила най- прекрасната дъщеря Катерина. С нея имаме еднакви цели, задачи, виждания за живота. Просто сме еднакви.“

Блатечки обаче не забравя и за сина си от Диляна Попова. Актьорът се старае да отделя достатъчно време и за малкия Борил. Манекенката признава, че баща и син вече имат силна връзка.

Думите на Блатечки за жена му Катерина обаче със сигурност са жегнали Попова. Тя беше лудо влюбена в актьора и сякаш още не го е прежалила. Но нещата между тях безвъзвратно са приключили.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *