Анелия готви Втора Сватба! СНИМКА:

aneliia-1

Съдбата даде важен знак на фолк дивата Анелия! Певицата хвана букета на сватба и според поверието, това означава, че тя ще е следваща булка!

Анелия има един неуспешен брак с бизнесмена Коко Динев, от който се ражда единственото й дете – Ивон. През годините, откакто се разведе със съпруга си, фолк певицата имаше една- две по- сериозни връзки. Но от тях така и не се случи нещо по- сериозно. Може би защото бяха с по- млади мъже.

anelia-buket

Певицата обаче продължава да се надява, че може би някой ден ще си намери подходяща половинка. Анелия се притеснява, че вероятно плаши мъжете, тъй като винаги държи сама да се оправя с проблемите си.

В момента не е известно дали фолк дивата си има ново гадже, но преди известно време се шушукаше, че има нещо с Ники Михайлов. Вратарят посещаваше редовно участията й и двамата изглеждаха доста близки. Но дали е имало нещо повече, не е ясно.

Анелия се зарече, че вече личният й живот ще е с по- голям приоритет пред работата, за да има повече време за близките си. А и да се посвети на някой мъж изцяло.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *