Джена се сгоди за Атанас Стоев- младши! Виж пръстена й тук:

djena-godej

Джена се сгоди навръх Бъдни вечер за гаджето си Атанас Стоев – младши. Именно музикантът от „Канарите“ разкри във фейсбук, че фолк дивата е приела предложението му за брак.

Певицата и Атанас Стоев са заедно от няколко месеца. В началото двамата упорито криеха отношенията си, но едва наскоро лъсна истината за връзката им.

22- годишният музикант от оркестър „Канарите“ потвърди статистиката, че най- много предложения за брак се правят на Бъдни вечер и Коледа. Тогава мъжете се замисляли най- силно за създаване на семейство.

Джена показа пръстена си във фейсбук
Джена показа пръстена си във фейсбук

Това е втори годеж за по- голямата от него певица. Джена беше сгодена близо година и половина за победителя във Вип брадър 2015 – Джино Бианкалана. Фолк звездата и младия бизнесмен имаха връзка в продължение на близо четири години. Накрая обаче, разстоянието между тях си казало думата и двамата решили да се разделят.

И докато Джена по- бързо прежали емигранта, то бившият й годеник месеци наред не можал да се съвземе. И досега Джино не е имал сериозна връзка след раздялата си с фолк певицата. Откакто е в България обаче, младият бизнесмен го удари на живот и се превърна в истински плейбой.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *