Николета: Раждам на 15 април, оставете ме на мира!

Николета и Валери

Преди няколко дни Николета си изпусна нервите и нареди никой да не пита повече кога ще се роди бебето. Въпреки молбата на футболната съпруга, завеян репортер за пореден път задал този въпрос и предизвикал ответна реакция. Николета се въздържала, но с леден глас заявила, че ще ражда на 15 април и повече няма да отговаря на подобни запитвания.

Истината е, че до онзи ден плеймейтката не знаела кога всъщност ще се появи на бял свят дъщеричката й. Дотогава тя смятала, че това ще стане месец по-рано от насрочения термин, но лекарите успели да укротят хубавицата, като я помолили да ги изслуша. От думите им станало ясно, че бебето се чака около средата на април и най-вероятно ще трябва да се направи секцио.

Николета и Валери

Според свидетели съпругата на футболиста Божинов не приела новината много добре, защото вече изгаряла от нетърпение за гушне първата си рожба. Това накара много злоезичници да се подиграват с красивата мома като разправят, че не знае в кой месец на бременността е, но тя отговори с максимата, че завистниците не могат да я разстроят.

Самият Валери Божинов потвърди новината в интервю, като повдигна завесата разкривайки, че терминът е определен точно за 15 април. При всички положения малката им дъщеричка ще се роди в България, за да се чувства младата майка спокойна и да разбира какво й говорят лекарите. Валери допълни, че в момента жена му се чувствала отлично, а за него е най-важно детето да е живо и здраво.

Виж видео:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *